Felhasználási feltételek

Általános jogi feltételek és információk

A villanyautok.com szerveren elérhető internet szolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával elfogadod az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem értesz egyet az alábbiakkal, ne nyisd meg a weboldalainkat!

Információk

A Villanyautok.com minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a weboldalunkon minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a Villanyautok.com sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A Villanyautok.com nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A Villanyautok.com weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A Villanyautok.com nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.