Volkswagen e-Up reviews

Vélemények száma: 3

István Papp

István Papp

Villanyautók autó típus: Volkswagen e-Up 2020 Autó típus: Alap Megtett táv: 1050 Rövid leírás: Imádom. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Értékelés: 4.25 / 5 Hosszú leírás: Nem vezettem eddig más elektromos autót így nincs összehasonlítási lehetőségem csak hagyományos belső égésűvel. De azokat minden szempontból magasan veri. Kicsit aggódtam a méretei miatt, hogy kicsi lesz, de nem az. 180cm -mel is teljesen kényelmes az utastér elől, még 10cm van a fejem felett. Hátul már más kérdés, gyerekeknek való. A csomagtartóba egy nagy bevásárlás bőven befér. Klima és fűtés nélkül a városban tudja a 250km. Úgy hogy nem óvatoskodom. Mert nagyon nehéz megállni, hogy ne padlózzam le folyton. : ) Vidéki nagyvárosban élek. Elsőszámú autónak vettem, de van garázsom töltési lehetőséggel. Ajánlom mindenkinek aki megengedheti magának. Kényelem: 3 / 5 Átlagoltam. Elől 4 csillag, hátul viszont csak 2 öt adnék. Teljesítmény: 4 / 5 Csak 82 lóerő de bőven elég. Megbízhatóság: 5 / 5 Csak reménykedem. Szervíz: 5 / 5 Még nem volt.
Csaba Szabó

Csaba Szabó

Villanyautók autó típus: Volkswagen e-Up 2016 Autó típus: GreenGo 2019 Megtett táv: 1500 Rövid leírás: Tökéletes városi autó Értékelés: 4.5 / 5 Kényelem: 4 / 5 Teljesítmény: 4 / 5 Megbízhatóság: 5 / 5 Szervíz: 5 / 5
Kovács Zalán

Kovács Zalán

Villanyautók autó típus: Volkswagen e-Up 2013 Autó típus: Volkswagen e-Up! 60kW (2017) Megtett táv: 2500 Rövid leírás: Szerelem első utazással. Értékelés: 4.5 / 5 Hosszú leírás: Céges autóként használjuk 4-en az e-Up-ot. Mindenki nagyon szereti, mert egyszerűbb vezetni, mint a benzines társaikat. Nagyon jó érzés minden reggel teli "tannak" indulni. Télen pedig el lehet felejteni az autó hómentesítését, ami a Bakonyban biza nagy szó! Az autó jól össze van rakva, nincs zörgés, nincs nyikorgás. Csak bele kell ülni és káros anyag mentesen közlekedni. Kényelem: 4 / 5 Egy városi autóról van szó, így ennek megfelelően puritán a belső. Teljesítmény: 4 / 5 80km/h-ig verhetetlen a pirosnál, utána azonban utolérik. Megbízhatóság: 5 / 5 Német minőség. Ennyi! Szervíz: 5 / 5 Évente kell átvizsgálásra vinni, de a szervizköltség minimális.