Tesla Model S reviews

Vélemények száma: 5

Aracsi Mihály

Aracsi Mihály

Villanyautók autó típus: Tesla Model S 85 Autó típus: 85 (270kW) Megtett táv: 16000 Rövid leírás: Jövőbe mutató, mostani legjobban használható villanyautó egész éves használatra, akár elsö és egyetlen autónak is megfelel. Értékelés: 3.5 / 5 Hosszú leírás: Imádjuk és mindenki szereti mivel ez Magyarország elsö hivatalos Tesla Taxija. Szegediek olyan szerencsések, hogy a mindennapokban is Teslával taxizhatnak 1 hönapja.Az autó egymotoros, de az 5mp-es gyorsulás minedenre elég a hétköznapokban. Hatótáv 300km v. alatti mivel a Teslát a mindennapi használatkor csak 90%ra ajánlott tölteni. Fogyasztási átlag 20kWh/100km felett áll nálam. 4 hónapja használom és még élvezem a nyomatékát.. Ebböl 2x volt Bécsben a szervizben 3 hetet.Jelenleg kerékcsapágy hangja miatt ismét javitani kell. 135000km van a kocsiban. Alkatrész persze nincs hozzá. A belső sajnos el van rontva. A dizájn miatt kényelmetlen, az ajtóban nincs rakodó rekesz és a bal lábam nekitámasztva kényelmetlenül nyom az ajtópanel, jobbról a középkonzol sarka. Több dizájnelem sem tetszik belöl amiatt, hogy a ki be szállás rovására megy. Hátsó ülölap nagyon alacsony, fejtér kicsi, ha nem napfénytetös lenne a tetöt dörzsölné a fejem.Mindezek ellenére sok olyan van ami miatt nem vennék más villanyautót. 22kW-al tud tölteni AC oszlopról is. Ezt csa zoe tudja még. Chademoról 1,5 óra alatt feltölt. A hibái ellenére is szeretjük. 19es kerék van rajta 4db gumi rá 130.000Ft volt. A hátsó kopik rendesen talán 20.000km-t kibir. Kényelem: 3 / 5 Teljesítmény: 5 / 5 Megbízhatóság: 3 / 5 Szervíz: 3 / 5 Bécsben 2x . Lassan dolgoznak, hosszú a bejelentezési idö, nagyon drágán dolgoznak.
Simon László

Simon László

Autó típus: Tesla Model S P85 Megtett táv: 2500 Rövid leírás: Kiváló autó. Soha nem ülnék vissza robbanómotorosba. Értékelés: 4.25 / 5 Hosszú leírás: Nagyon megbízható autó. A kezelőfelület elsőre szokatlan, de gyorsan meg lehet szokni, bár néhány UX döntéssel tudnék vitatkozni. A hangvezérlés egy kicsit maradi. Az integráció egy AI asszisztenssel sokat segítene (Google, Siri, Cortana...). A töltő hálózat Magyarországon még elég siralmas, főleg a keleti régióban. Sok töltő van, de sajnos mind lassú AC töltő. Egy saját gyorstöltő mindenképp ajánlott, viszont nem egyszerű a műszaki feltételek megteremtése (3 fázis x 32A). Kényelem: 4 / 5 Az autopilot és a summon funkció sokat dobna rajta. Sajna az enyémben nincs. Teljesítmény: 5 / 5 Nincs vetélytársa az úton. Megbízhatóság: 5 / 5 Nagyon pontosan előrejelzi a hatótávot és alacsony töltöttségi szintnél hasznos tippeket ad, hogy elérd a következő töltőt. Szervíz: 3 / 5 Bécsben van a legközelebbi szervíz.
anonymous

Névtelen felhasználó

Villanyautók autó típus: Tesla Model S P90 (facelift) Autó típus: P90D Megtett táv: 5000 Rövid leírás: Nincs ehhez fogható autó. Értékelés: 5 / 5 Hosszú leírás: Egy hónapja van meg az első elektromos autóm, nagyon féltem a töltelékkel kapcsolatban, ezért is vettem ekkorát, kb 2 hét alatt át állt az agyam, és olyan helyeken parkoltam le ahol volt töltő de nem kell minden nap tolteni, eleinte idegesített az elektromos autós kollégák hanyag töltési szokásai, de ez is kb 2 hét aztán megszokja az ember. A Tesla egy nagyon érdekes autó, szerethető, élvezetes, progresszív, gyakorlatilag minden tekintetben jobb mint mondjuk egy ilyen karakterű belső égésű motorral szerelt autó, Hátrányai olyanok amiket felesleges kiemelni, de úgyis tudom, hogy mindenkit ez érdekel, Talán ha van gondja az csak Magyarországon van, szerviz csak Ausztriában, de itthon is lehet találni hozzá lelkiismeretes szerelőt, csak jó helyen kell keresni. Szval ha akarom versenyautó, ha meg hosszú útra megyek vele akkor ott a Tesla töltő hálózat, igaz csak nyugatra. Mivel meg nem rég használom így hibákat nem tudok írni. Lehet hogy a technika fejlődése, vagy a tőke haladási iranya nem ez lesz, de öröm tolt el minden percében amikor vezethetem, és hogy részese lehetek a Teslanak. Kényelem: 5 / 5 Azért egy S Mercédeszt nem ér utol kényelemben. Teljesítmény: 5 / 5 525 Le + Ludicros 200 körül lehet gyorsabb egy kihegyezett autó, de annyival ritkán jár az ember, vagy az értelmes ember. Megbízhatóság: 5 / 5 5000 km alatt nem volt gond vele Szervíz: 5 / 5 Használtan vettem, Eddig csak a kilincsel volt gondom, nem teljesen romlott el, de Zambelly Úr nagyon korrekt és asszem 1,5 óra alatt megcsinálta, közben kipróbáltam egy amperat, amit kölcsön ad ha valaki ott szervizeltet, az is teljesen tökéletes autó, talán a luxus hiányzik belőle😀
anonymous

Névtelen felhasználó

Villanyautók autó típus: Tesla Model S 90D (facelift) Autó típus: 90D Megtett táv: 19000 Rövid leírás: Minden tekintetben szerethető autó. Fényévekkel utasít maga mögé gyakorlatilag minden járművet. Értékelés: 4.75 / 5 Hosszú leírás: A piacon jelenleg elérhető legjobb elektromos limuzin. Hosszabb utakon jó szolgálatot tesznek a Superchargerek. A rengeteg - többnyire irigységből fakadó - kritika ellenére a Tesla azt hozza amit megígér: teljesítményben és hatótávban egyaránt kimagasló. Kényelem: 5 / 5 Hosszabb úton is nagyon kényelmes. Egyedül az utastéren belüli tárolóhelyek szűkösségét tudom kritikaként felhozni, de ez a probléma könnyen áthidalható néhány ügyes tartozékkal. A rakodótér hatalmas. És ami még engem is meglepett: a hátsó sorban elfér egymás mellett három gyerekülés! Végül: a kényelem legfontosabb biztosítéka: a 90 kWh-s akkumulátor. A jelenlegi akkutechnológia mellett általános ( hosszabb vidéki utakat tartalmazó) használatban szükséges ez a méret. Teljesítmény: 5 / 5 Már meg sem próbálják legyorsulni - okkal. Megbízhatóság: 5 / 5 Nagyon apró hibák voltak csak, az autó használhatóságát érdemben egy sem érintette. Szervíz: 4 / 5 Azért négy csillag, mert a garanciás szervíz Bécsben van legközelebb. csak egyszer jártam ott, de profi volt a szolgáltatás.
anonymous

Névtelen felhasználó

Villanyautók autó típus: Tesla Model S P100D (facelift) Autó típus: Tesla Model S P100D Megtett táv: 5000 Rövid leírás: Eddigi kedvenc autóm. Nem látom azt, hogy mi tudna rávenni, hogy újra robbanómotoros autót vezessek. Értékelés: 5 / 5 Hosszú leírás: A Tesla egy apró darab a jövőből. Ha beleülsz, olyan mintha egy scifibe kerülnél. Hangtalan, de mégis robbanékony. Minden újra lett gondolva - a felhasználói élmény olyan, mint amit egy kaliforniai tech startup tervezett. A fenntartási költsége tizedannyi (miután megvetted:), mint egy robbanómotoros autóé. Lehet számolgatni, hogy összesen mennyibe jössz ki - vételárral együtt - de teljesen felesleges. Ha 5-10 évben gondolkozol és számolgatsz, es csak magadra gondolsz, akkor ne menj tovább - nem éri meg. Egyetlen esetben fog jobb üzletnek tűnni: Ha beleszámolod az unokáink költségét arra, hogy eltakarítsák utánunk a füstös széndioxidos üvegház dzsuvát, amit összehoztunk... Ebben az esetben látni fogod, hogy ennél olcsóbban nem fogunk tudni túlélni ezen a bolygón. Igen, napelemről és zöld tarifáról töltöm. :) Kényelem: 5 / 5 Kényelmes, sallangmentes. Imádom. Teljesítmény: 5 / 5 P100D :) Megbízhatóság: 5 / 5 Új autó, ezért nyilván nem annyira valós adat - de mások véleménye alapján is 5-ös. Szervíz: 5 / 5 Új az autó, egyszer hívtam csak szervízt (szomszéd átment a töltőmön és széttört). Még vonalban voltam, és már mondta is a diagnosztikát távolról és a teendőket. :)