Renault Zoe Q210

Elektromos autó Zöld rendszám

A Zoe első Q típusú modellje, kisebb akkuval, mely 43 kW-tal villámtölthető.

Elektromos hatótáv, akkumulátor és töltés

Hatótáv (WLTP szabvány) 169 km
Hatótáv (EPA szabvány) 150 km
Hatótáv (NEDC szabvány) 210 km
Akkumulátor teljes kapacitás 25 kWh
Akkumulátor felhasználható kapacitás 22 kWh
Normál töltő típusa (AC) Type2
Normál töltéserő (AC) 43 kW
Villámtöltő (DC) nincs

Teljesítmény és méretek

Gyorsulás (0-100 km/h) 13.2 mp
Végsebesség 135 km/h
Teljesítmény 88 LE
Meghajtás elsőkerék
Önsúly 1403 kg
Hossz 4084 mm
Szélesség (tükör nélkül) 1730 mm
Magasság 1562 mm
Csomagtartó 338 l
Szállítható személyek 5

A Renault Zoe Q210 elektromos autó összefoglalója

Elérhetőség és árazás

A Renault Zoe Q210 elektromos autó újonnan már nem kapható. Használtan itthon 4 190 000 Ft-tól lehet kapni.

Akkumlátor és hatótáv

A Renault Zoe Q210 akkumlátorának kapacitása 25kWh. Az autó elektromos hatótávja 169 km valós körülmények között, mely a WLTP szabvány szerinti hatótáv. Az autónak nyáron, illetve alacsonyabb sebességnél nagyobb, télen, illetve nagyobb sebességnél pedig kisebb a hatótávja.

Az autó gyorstöltésre (AC) alkalmas, de villámtöltésre (DC) nem.

A gyorstöltése (AC) Type2 csalakozón keresztül történik, melynek maximális töltéserőssége 43 kW.

Hajtás és teljesítmény

A Renault Zoe Q210 maximális teljesítménye 88 lóerő. Az autó elsőkerék meghajtású. 0-ról 100 km/h-ra 13.2 mp alatt tud felgyorsulni. Végsebessége 135 km/h.

Renault Zoe Q210 használt autók (3 db)

Az autók a hasznaltauto.hu oldalról vannak begyűjtve naponta egyszer. A sérült, akkumlátor hibás vagy akkumlátor nélküli autókat pedig nem jelenítjük meg, ha találsz ilyen akkor írj nekünk.

Az alábbi keresés eredményeit tartalmazza az alábbi lista: Renault Zoe Q210
Kép Autó Évjárat Ár km

Renault Zoe Q210 videós tesztek

Az összes videót tartalmazó lejátszási listát itt YouTube-on is megtekintheted.

Neked is van villanyautód?
Segítsd a közösséget megismerni a te villanyautódat, azzal hogy írsz róla egy rövid beszámolót/véleményt.

Nekem már van villanyautóm!

Renault Zoe Q210 vélemények

4.5 (3)
 • Anonim villanyautó tulajdonos
  Anonim tulajdonos Reanult AG Zoe 5AMBA 43 KW - 25000 km

  "Nagyon szeretem a designos belső terét"
  Kényelem
  Teljesítmény
  "Hatótáv 150-160 km"
  Megbízhatóság
  Szerviz
  Teljes értékelés

 • Anonim villanyautó tulajdonos
  Anonim tulajdonos Renault Zoe Intens 22kwh/43kw - 36000 km

  "Csak imádni lehet!"

  "Hosszú utánajárást követően döntöttem a Renault Zoe mellett, mivel napi szinten ingázom (60-80km per nap), plusz hétvégente 180-200km-es vidéki útjaim vannak. Szeretek haladósan menni, ezért olyan elektromos autót kerestem, amit bárhol gyorsan fel lehet tölteni vagy kisebb rátöltéssel (10-15 perc) annyi hatótávot lehet felszedni, hogy a végcél már elérhető legyen. Így esett a választás a 43kw-os inverterrel szerelt Renault Zoe-ra. A beltere és a csomagtartója elég nagy, hogy 2-3 ember kényelmesen elférjen sok cuccal, ezért nem nevezném annyira kicsi autónak. 4-5 embernek már kicsit szűkös. A külső és belső designja mutatós, szerethető. A szervizelése valóban kevés, lényegében az átnézést és a pollenszűrők cseréjét kell kifizetni. A kopó alkatrészek sem horrorisztikusak, ennek a kocsinak tényleg alacsony a fenntartása. A hatótáv nyáron városban 180-200km, autópályán 150km. Télen 120-130km. A legnagyobb előnye minden más elektromos autóhoz képest egyértelműen a töltési rendszere. Csak AC váltóáramot vesz fel, de azt 3 fázison, DC egyenáramos töltése egyáltalán nincs. Ez azonban egyáltalán nem akadály. Mondom, hogy miért! Jelenleg Magyarországon rengeteg AC töltőoszlop van, mindenhová ilyeneket telepítenek, melyek jellemzően 22kw-tal képesek tölteni. Ezt egyedül a Zoe képes maximálisan kihasználni, mivel a legtöbb elektromos autó 3,3-6,6, esetleg 11kw-os AC Type2-es csatlakozóval van ellátva. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy - mivel sosem merítem teljesen le az akkumulátort - 40-50 perc alatt 100%-ra feltölthető az autó. Vannak viszont a villámtöltők, ahol a kétféle egyenáramú DC kábel mellett mindig ott csücsül egy 43kw-os AC váltóáramos csatlakozó is. Itt jellemzően nem szoktam 20-30 percnél többet eltölteni egy 100%-os feltöltéshez. És ami a plusz poén, hogy az AC kábellel akkor is tölthetek, ha valamelyik DC ágon egy másik elektromos autó lóg. Ennek akkor van jelentősége, amikor a DC ágra várva sor alakul ki, mivel az elektromos autók döntő többsége csak DC ágon képes a villámtöltésre. Ha ehhez nem jutnak hozzá, akkor kénytelenek 3-4 órát várni, amíg valamelyik utcai oszlopon feltölt az autójuk. A gyakorlatban jellemzően hetente 2x töltök 20 percet nyilvános töltőn (1 városban, 1 autópályán) és 2x otthon éjszaka, így lényegében nem sok kényelmetlenséggel jár. Ezért választottam a Zoe-t. Jó tanács: HASZNÁLT RENAULT ZOE VÁSÁRLÁSA ELŐTT HIVATALOS MÁRKAKERESKEDÉSBEN GYŐZŐDJ MEG ARRÓL, HOGY AZ AKKUMULÁTORJOG RENDEZETT-E!!!"

  Kényelem
  "5 főnek már nem annyira kényelmes"
  Teljesítmény
  "Dinamikus, hangtalanul suhan a városban"
  Megbízhatóság
  "Semmilyen meghibásodás nem volt"
  Szerviz
  "A kocsi nem túl szervizigényes, de kevés szerelő ért hozzá még a márkaszervizben is. "
  Teljes értékelés

 • Villanyautó tulajdonos
  Zsolt Höflinger Q210 Motor - 40.000 km

  "3 Tagú család kedvence, egymás kezéből vesszük ki a kulcsot, mindenhová ezzel megyünk!"

  "Több hónapos alapos piackutatás után egy elektromos autókölcsönzős javaslatára választottam ezt a modellt. Gyors és villámtöltőn is fel tudom tölteni + ami a legfontosabb mivel családi házban lakom és van 380 V /16A ipari áramom amiről szintén gyorsan töltődik.Clio IV alvázra lett építve, a futómű és a fékek is azonosak, tehát baráti áron megszerezhetőek hozzá a szükséges alkatrészek. Mert ugye nem is kell mást cserélni legfeljebb a gumikat ha elkopnak. Economie üzemmódban városban vagy országúton is 150km-t gond nélkül elmegy. 4 személynek kényelmes és még csomagoknak is van hely. A 40 ezer megtett km alatt voltam a Baumgartnernél 60ezres kötelező szervízen, ahol átnézték és 1 db pollenszűrőt cseréltek és ennyi! Kb fél éve megjelent hozzá egy úgynevezett BMS frissítés(amikor törlik az akku memóriájából a korábbi töltéseket,) ettől kb. 25%-al nőtt meg a hatótáv."

  Kényelem
  Teljesítmény
  Megbízhatóság
  Szerviz
  Teljes értékelés
Tudástár
Az autók elektromos hatótávja sok paramétertől függ, melyet egy számmal nehéz leírni.

Az oldal az európai WLTP szabvány szerinti elektromos hatótávot használja, mely jól tükrözik a valós elektromos hatótávot, illetve az európai gyártók is ezt a hatótávot adják meg legtöbbször az autókoz. Az amerikai EPA és a korábbi európai NEDC szabvány szerinti hatótávot is feltűntetjük az oldalon. Az EPA szigorúbb, ezáltal alacsonyabb, de valósabb hatótávot ad meg, míg a NEDC megengedőbb és kevésbé valóságos a WLTP hatótávhoz képest.

További részletes leírást és magyarázatot a Tudástár EPA / NEDC / WLTP hatótáv cikkben találsz.