Mitsubishi Outlander PHEV 2016

Plug-in hibrid autó Zöld rendszám

A 2016-os facelift új külsőt, új lámpákat, jobb hangszigetelést és javított felfüggesztést kapott. A motor és az akkumulátor és ezáltal az elektromos hatótáv nem változott.

Hatótáv, akkumulátor és töltés

Elektromos hatótáv
(WLTP szabvány)
35 km
Elektromos hatótáv
(EPA szabvány)
25 km
Akkumulátor kapacitás 12 kWh
benzin hatótáv 500 km
Normál töltő típusa (AC) Type1
Normál töltéserő (AC) 3.7 kW
Villámtöltő típusa (DC) CHAdeMO
Villámtöltés (DC) 22 kW
Üzemanyag tank 45 L
Motor típus 1998 cc benzin

Teljesítmény és méretek

Gyorsulás (0-100 km/h) 11 mp
Végsebesség 170 km/h
Teljesítmény 203 LE
Meghajtás összkerék
Önsúly 1845 kg
Hossz 4655 mm
Szélesség (tükör nélkül) 1800 mm
Magasság 1680 mm
Csomagtartó 463 l
Szállítható személyek 5

A Mitsubishi Outlander PHEV 2016 plug-in hibrid autó összefoglalója

Elérhetőség és árazás

A Mitsubishi Outlander PHEV 2016 plug-in hibrid autó újonnan már nem kapható. Használtan itthon 5 990 000 Ft-tól lehet kapni.

Akkumlátor és hatótáv

A Mitsubishi Outlander PHEV 2016 akkumlátorának kapacitása 12kWh. Az autó elektromos hatótávja 35 km valós körülmények között, mely a WLTP szabvány szerinti hatótáv. Az autónak nyáron, illetve alacsonyabb sebességnél nagyobb, télen, illetve nagyobb sebességnél pedig kisebb a hatótávja.

Az autó gyorstöltésre (AC) és villámtöltésre (DC) is alkalmas.

A gyorstöltése (AC) Type1 csalakozón keresztül történik, melynek maximális töltéserőssége 3.7 kW.

Az autó CHAdeMO csatlakozón keresztül villámtölthető, melynek maximális töltéserőssége 22 kW.

Hajtás és teljesítmény

A Mitsubishi Outlander PHEV 2016 maximális teljesítménye 203 lóerő. Az autó összkerék meghajtású. 0-ról 100 km/h-ra 11 mp alatt tud felgyorsulni. Végsebessége 170 km/h.

Mitsubishi Outlander PHEV 2016 használt autók (28 db)

Az autók a hasznaltauto.hu oldalról vannak begyűjtve naponta egyszer. A sérült, akkumlátor hibás vagy akkumlátor nélküli autókat pedig nem jelenítjük meg, ha találsz ilyen akkor írj nekünk.

Az alábbi keresés eredményeit tartalmazza az alábbi lista: Mitsubishi Outlander PHEV 2016
Kép Autó Évjárat Ár km

Mitsubishi Outlander PHEV 2016 videós tesztek

Az összes videót tartalmazó lejátszási listát itt YouTube-on is megtekintheted.

Neked is van villanyautód?
Segítsd a közösséget megismerni a te villanyautódat, azzal hogy írsz róla egy rövid beszámolót/véleményt.

Nekem már van villanyautóm!

Mitsubishi Outlander PHEV 2016 vélemények

4.4 (2)
 • Villanyautó tulajdonos
  Lajos Papp 2017 - 3500 km

  "Szeretem, a csomagtér lehetne nagyobb."

  "Bemutató autó volt márkakereskedőnél Németországban, 1 évesen került hozzánk 2018 április végén. Mivel nem magyarországi felszereltség, így eltérés van a felszereltségi csomagban. Eddigi használat alapján elégedett vagyok vele, talán a csomagtér lehetne kicsit nagyobb, de ahhoz már hosszabbnak kellene lenni az autónak. Kiválasztásnál figyelembe vett szempontok: 3 gyerek, Kelet-Magyarország nyilvános töltők nélkül, magasított legyen (nem divatból, hanem kényelemből), legalább 600 km hatótávot tudjon max 5-6 l/100 km benzin áron és min. 40-50 km-t elektromosoan, 150 LE teljesítmény, gyári granacia legyen mág 2-3 év. Így a Mitsubishi felelt meg a kritériumoknak a többi, ami most a piacon van vagy drága vagy nem tud 40-50 km-t elektromosan az EV, PHEV-ek közül. Eddig a fogyasztással meg vagyok elégedve, igaz a 3500 km (24500 km van benne összesen) nem sok, amit használtuk. 4 l/100km benzin + 11,5 kWh/100 km fogyasztás (klíma, összkerék, 1900 kg, város+országút többségében+ kevés pálya), így átlag 5 l/100km benzin árban jön ki. A kategóriában, teljesítményben a dízelnél, benzinesnél, sima hibridnél jóval jobb, az EV-nél rosszabb, de ilyen méretű, tudású EV autót Model X-en kívül nem ismerek, a PHEV Volvo, Mercedes, Audi kétszer annyiba kerül. Toyota RAV4 nem PHEV. Elég sokat töltöttem tesztek olvasásával, ezért nagy meglepetés nem ért. Az energia visszatáplálásának a hatékonysága volt pozitív meglepetés, hogy fék nélküli komoly lassítást tesz lehetővé és az akkumulátort is jól visszatölti. Tisztán EV módban már 51 km-t is mentem vele, volt amikor a kijelző 56 km-t "adott" hatótávnak. A fogyasztás számítása kifejezetten pontos. Teljesítmény megfelelő, előzésnél nincs probléma. ECO mód tényleg ECO mód nagyon visszaveszi az autót. Az Android Auto nagyon egyszerűen csatlakoztatható. Az wi-fi csatlakozás nehézkes, nagyon nehezen csatlakozik, 3 hónap alatt csak egyszer sikerült, de nem is sűrűn próbálkozom. Remélem hasznos infókat adtam, ha valakit érdekel ajánlani tudom a profi csapatot, akik Németországból nekem is behozták."

  Kényelem
  "Teljesen jó, német felszereltségben a második szinten nincs benne a motoros csomagtér ajtónyitás. A telefon nehezen csatlakozik a wi-fire."
  Teljesítmény
  "Teljesítmény nekem megfelelő, családi autónak több nem kell, rugalmasan lehet vele előzni."
  Megbízhatóság
  "3500 km után nem tudok nyilatkozni, más Mitsubishivel jók a tapasztalatok."
  Szerviz
  "Nincs tapasztalat, de kértem a márkaszerviztől ajánlatot vásárlás előtt, elég soknak találom az árat. Meglátjuk amikor el jön az ideje, hogy mennyi lesz akkor. Németországban vétel előtt szervizeltettem."
  Teljes értékelés

 • Villanyautó tulajdonos
  Molnár Roland Mitsubishi Outlander PHEV 2017 Instyle Navi - 26000 km

  "Nagyon szeretem, jó autó. Kényelmes, jó vezetni, jól megy."

  "A tényleges hatótáv nekem nyáron 40-45, télen 30-35 km körül van (hegyvidéken - ez nem mindegy), de igazából nagyon ritkán merítem le, mert annyira rövid távokra használom. Vidéki kisváros ideális autója, főleg ha némi terep képességre is szükség van. A 4 kerék meghajtása nagyon jó, havas-jeges úton nagyon szépen végzi a dolgát. A csomagtér nem túl nagy, de nem is kicsi. Nagyon kényelmes bele pakolni. Autópályás fogyasztása 8-8.5 l/100Km egy Eger-Budapest út alatt, az átlagfogyasztásom viszont 5.2-5.4 körüli. A legnagyobb zavaró dolog nekem benne az elektronikai és vezetés támogató rendszerek vezérlésének és csipogásának átgondolatlansága. Minden csipog, akkor is ha nem kellene. A 360 fokos kamera rendszer viszont egy mestermű, szinte bárhová be lehet vele parkolni. Ezen kívül azt látni kell, hogy a Mitsubishi nem prémium márka. Pl. csak a vezetői ablak automata, a klíma sem egy szofisztikált valami, hátul nincs klíma csak fűtés. Alapból a szélvédők nem színezettek, nincs rajtuk hővédelem. A festés könnyen kopik. Ezek ellenére nagyon jó autónak tartom és nagyon szeretem használni. "

  Kényelem
  "Rendkívül tágas és kényelmes"
  Teljesítmény
  "Lehet vele dinamikusan közlekedni, de azért néhány előzésnél jól jönne egy kis plusz energia."
  Megbízhatóság
  "Egyszer valamilyen érthetetlen okból a garázsban állva lemerült a 12V-os akksi, azóta sem csinált ilyet és nem tudni, mitől lehetett. Ezen kívül viszont semmi gondja nincs és nem volt."
  Szerviz
  Teljes értékelés
Tudástár
Az autók elektromos hatótávja sok paramétertől függ, melyet egy számmal nehéz leírni.

Az oldal az európai WLTP szabvány szerinti elektromos hatótávot használja, mely jól tükrözik a valós elektromos hatótávot, illetve az európai gyártók is ezt a hatótávot adják meg legtöbbször az autókoz. Az amerikai EPA és a korábbi európai NEDC szabvány szerinti hatótávot is feltűntetjük az oldalon. Az EPA szigorúbb, ezáltal alacsonyabb, de valósabb hatótávot ad meg, míg a NEDC megengedőbb és kevésbé valóságos a WLTP hatótávhoz képest.

További részletes leírást és magyarázatot a Tudástár EPA / NEDC / WLTP hatótáv cikkben találsz.