Mitsubishi Outlander PHEV plug-in hibrid autó

Mitsubishi Outlander PHEV

Zöld rendszám

A legjobb árú használt kompakt SUV zöld rendszámmal, és még villámtöltést is tud. Nem véletlenül látunk belőle sokat az utakon.

Hatótáv, akkumulátor és töltés
Elektromos hatótáv
(EPA szabvány)
35 km
Akkumulátor kapacitás 12 kWh
benzin hatótáv 400+ km
Normál (AC) töltő típusa Type1
Normál (AC) töltéserő 3.7 kW
Gyorstöltő (DC) típusa CHAdeMO
Gyorstöltés (DC) 22 kW
Üzemanyag tank 45 L
Motor típus 1998 cc benzin
Teljesítmény és méretek
Gyorsulás (0-100 km/h) 11 mp
Teljesítmény 121 LE
Meghajtás Összkerék
Önsúly 1610 kg
Hossz 4695 mm
Szélesség (tükör nélkül) 1800 mm
Szélesség (tükörrel) 2120 mm
Magasság 1710 mm
Csomagtartó 463 l
Szállítható személyek 5

Használt autók (100 db)
Az autók a hasznaltauto.hu oldalról vannak begyűjtve naponta egyszer. A sérült, akkumlátor hibás vagy akkumlátor nélküli autókat pedig nem jelenítjük meg, ha találsz ilyen akkor írj nekünk.

Az alábbi keresés eredményeit tartalmazza az alábbi lista: Mitsubishi Outlander PHEV
Kép Autó Évjárat Ár km

Videós tesztek
Neked is van villanyautód?
Segítsd a közösséget megismerni a te villanyautódat, azzal hogy írsz róla egy rövid beszámolót/véleményt.

Nekem már van villanyautóm!
Tulajdonosok véleménye
4.6 (6)
 • Anonim villanyautó tulajdonos
  Anonim tulajdonos Instyle TOP - 3000 km

  "Nagyon szeretem, de mivel 50km a hatótávja csak elektromosan, ezért minden nap tölteni kell."

  "Egy nagy családi autóra volt szükségem, amivel a nyaralások, telelések is megoldhatóak, de a városi forgalomban szerettem volna környezettudatos lenni. Erre a célra ez az autó tökéletes választás. Mindenkinek ajánlom aki teljes értékű zöld rendszámos családi autóra vágyik. Pár hét használat után átültem egyik kollégám 110LE autójába, és elsőre azt hittem, hogy valami baja van, mert nem akart indulni amikor ráléptem a gázra, de aztán rájöttem, hogy csak hozzászoktam a villanyautók fantasztikus nyomatékához. :-)"

  Kényelem
  Teljesítmény
  Megbízhatóság
  Szerviz
  Teljes értékelés

 • Villanyautó tulajdonos
  Lajos Papp 2017 - 3500 km

  "Szeretem, a csomagtér lehetne nagyobb."

  "Bemutató autó volt márkakereskedőnél Németországban, 1 évesen került hozzánk 2018 április végén. Mivel nem magyarországi felszereltség, így eltérés van a felszereltségi csomagban. Eddigi használat alapján elégedett vagyok vele, talán a csomagtér lehetne kicsit nagyobb, de ahhoz már hosszabbnak kellene lenni az autónak. Kiválasztásnál figyelembe vett szempontok: 3 gyerek, Kelet-Magyarország nyilvános töltők nélkül, magasított legyen (nem divatból, hanem kényelemből), legalább 600 km hatótávot tudjon max 5-6 l/100 km benzin áron és min. 40-50 km-t elektromosoan, 150 LE teljesítmény, gyári granacia legyen mág 2-3 év. Így a Mitsubishi felelt meg a kritériumoknak a többi, ami most a piacon van vagy drága vagy nem tud 40-50 km-t elektromosan az EV, PHEV-ek közül. Eddig a fogyasztással meg vagyok elégedve, igaz a 3500 km (24500 km van benne összesen) nem sok, amit használtuk. 4 l/100km benzin + 11,5 kWh/100 km fogyasztás (klíma, összkerék, 1900 kg, város+országút többségében+ kevés pálya), így átlag 5 l/100km benzin árban jön ki. A kategóriában, teljesítményben a dízelnél, benzinesnél, sima hibridnél jóval jobb, az EV-nél rosszabb, de ilyen méretű, tudású EV autót Model X-en kívül nem ismerek, a PHEV Volvo, Mercedes, Audi kétszer annyiba kerül. Toyota RAV4 nem PHEV. Elég sokat töltöttem tesztek olvasásával, ezért nagy meglepetés nem ért. Az energia visszatáplálásának a hatékonysága volt pozitív meglepetés, hogy fék nélküli komoly lassítást tesz lehetővé és az akkumulátort is jól visszatölti. Tisztán EV módban már 51 km-t is mentem vele, volt amikor a kijelző 56 km-t "adott" hatótávnak. A fogyasztás számítása kifejezetten pontos. Teljesítmény megfelelő, előzésnél nincs probléma. ECO mód tényleg ECO mód nagyon visszaveszi az autót. Az Android Auto nagyon egyszerűen csatlakoztatható. Az wi-fi csatlakozás nehézkes, nagyon nehezen csatlakozik, 3 hónap alatt csak egyszer sikerült, de nem is sűrűn próbálkozom. Remélem hasznos infókat adtam, ha valakit érdekel ajánlani tudom a profi csapatot, akik Németországból nekem is behozták."

  Kényelem
  "Teljesen jó, német felszereltségben a második szinten nincs benne a motoros csomagtér ajtónyitás. A telefon nehezen csatlakozik a wi-fire."
  Teljesítmény
  "Teljesítmény nekem megfelelő, családi autónak több nem kell, rugalmasan lehet vele előzni."
  Megbízhatóság
  "3500 km után nem tudok nyilatkozni, más Mitsubishivel jók a tapasztalatok."
  Szerviz
  "Nincs tapasztalat, de kértem a márkaszerviztől ajánlatot vásárlás előtt, elég soknak találom az árat. Meglátjuk amikor el jön az ideje, hogy mennyi lesz akkor. Németországban vétel előtt szervizeltettem."
  Teljes értékelés

 • Villanyautó tulajdonos
  Attila Eckert Outlander - 25000 km

  "Szeretem mert,jól pakolható otthon töltöm napelemröl a napi utazásomat, munkába járás stb elegendö!"
  Kényelem
  Teljesítmény
  Megbízhatóság
  Szerviz
  Teljes értékelés

 • Villanyautó tulajdonos
  Akos Szalay Instyle+ 2014 - 10000 km

  "Imádom, viszont ha a villamos hatótáv legalább 100km lenne és nem kapcsolna be a benzinmotor egy kövér gázadásra akkor közel tökéletes lenne."

  "Mindenképpen plugin-t akartunk venni, végül az outlander mellett döntöttün, amit nem is bántunk meg. Otthon tudom tölteni, a munkahelyen sajnos még nem (32 km-re dolgozom otthonról), így tisztán villannyal csak akkor tudok bejárni, ha útközben töltök (ami köszönhetően a CHAdeMO töltésnek nem gond, amíg beugrok a Lidl-be reggelit venni az autó 80%-ra töltődik). A vegyes fogyasztás 2-2.5 l/100 km benzin + villany (a villanyszámlám 3-4000Ft-al nőtt). Nyaralni ideális, nincs hatótávpara mint a tiszta villanyautóknál, viszont a méretéhez képest nem eszik sokat tisztán füstös üzemben sem (feltéve ha 100-120-nál nem nyomom jobban, onnantól nagyon megugrik a fogyasztás). Most mentünk vele közel 3000 km-t, 10 villanytöltéssel az átlag benzinfogyasztás 6.6l/100 km lett. Napi városi közlekedésre, bejárásra ideális (gyakran rádiót sem kapcsolok csak élvezem a hangtalan suhanást) , bár a nagy mérete miatt nem könnyű parkolóhelyet találni neki. A magyar facebook közösség nagyon segítőkész, ha valaki ilyen autó vételét tervezi, mindenképpen iratkozzon fel elötte. Az autó megbízható, de az alkatrész aranyáron van (törött tükörlap pótlása 21 ezer, utángyártott 15 ezer) :-(. Sajnos a fényezése hajszálvékony, könnyen lepattan, érdemes fóliáztatni. Van pár zavaró aprósága (pl. rádiót nem lehet be-ki kapcsolni indítás után amíg el nem indul a számítógép, lassú az elektromos csomagtartó nyitás, nem automata a villanyablak csak a vezetőé, stb) de ennek ellenére nagyon élhető autó."

  Kényelem
  "Jól pakolható, de hátul nem hűt/fűt rendesen."
  Teljesítmény
  "Jól megy, de kövér gázra benzinmotort kapcsol."
  Megbízhatóság
  "Eddig semmi baja nem volt, és nem is hallottam nagy gondról vele."
  Szerviz
  "Az eddigi szerviztapasztalat nem túl rózsás (drága és nem értenek a PHEV-hez), de hallottam már jó szervízről"
  Teljes értékelés

 • Villanyautó tulajdonos
  Molnár Roland Mitsubishi Outlander PHEV 2017 Instyle Navi - 26000 km

  "Nagyon szeretem, jó autó. Kényelmes, jó vezetni, jól megy."

  "A tényleges hatótáv nekem nyáron 40-45, télen 30-35 km körül van (hegyvidéken - ez nem mindegy), de igazából nagyon ritkán merítem le, mert annyira rövid távokra használom. Vidéki kisváros ideális autója, főleg ha némi terep képességre is szükség van. A 4 kerék meghajtása nagyon jó, havas-jeges úton nagyon szépen végzi a dolgát. A csomagtér nem túl nagy, de nem is kicsi. Nagyon kényelmes bele pakolni. Autópályás fogyasztása 8-8.5 l/100Km egy Eger-Budapest út alatt, az átlagfogyasztásom viszont 5.2-5.4 körüli. A legnagyobb zavaró dolog nekem benne az elektronikai és vezetés támogató rendszerek vezérlésének és csipogásának átgondolatlansága. Minden csipog, akkor is ha nem kellene. A 360 fokos kamera rendszer viszont egy mestermű, szinte bárhová be lehet vele parkolni. Ezen kívül azt látni kell, hogy a Mitsubishi nem prémium márka. Pl. csak a vezetői ablak automata, a klíma sem egy szofisztikált valami, hátul nincs klíma csak fűtés. Alapból a szélvédők nem színezettek, nincs rajtuk hővédelem. A festés könnyen kopik. Ezek ellenére nagyon jó autónak tartom és nagyon szeretem használni. "

  Kényelem
  "Rendkívül tágas és kényelmes"
  Teljesítmény
  "Lehet vele dinamikusan közlekedni, de azért néhány előzésnél jól jönne egy kis plusz energia."
  Megbízhatóság
  "Egyszer valamilyen érthetetlen okból a garázsban állva lemerült a 12V-os akksi, azóta sem csinált ilyet és nem tudni, mitől lehetett. Ezen kívül viszont semmi gondja nincs és nem volt."
  Szerviz
  Teljes értékelés

 • Villanyautó tulajdonos
  Jan Novota Mitsubishi Outlander PHEV 2014 - 15000 km

  "Nagyon szeretem, egyetlen gond hogy a kocsi akkumulátora veszít a kapacitasabol. "
  Kényelem
  Teljesítmény
  Megbízhatóság
  Szerviz
  Teljes értékelés
EPA hatótáv logó Tudástár
Az autók elektromos hatótávja sok paramétertől függ, melyet egy számmal nehéz leírni.

Az oldal az amerikai EPA szabvány szerinti elektromos hatótávot használja, mely jól tükrözik a valós elektromos hatótávot, illetve az európai NEDC szabvány szerinti hatótávot is feltűntetjük az oldalon, mely jól hangzik, de csak ideális helyzetben (20 fok, városi tempó) fedi a valóságot.

További részletes leírást és magyarázatot a Tudástár EPA / NEDC / WLTP hatótáv cikkben találsz.
Mitsubishi Mitsubishi Outlander PHEV Average rating: 4.6, based on 6 reviews from HUF4580000