BMW i3 elektromos autó

BMW i3

Zöld rendszám

Innovatív és egyedi megoldásokkal rendelkezik. Minőségi, kicsit már luxus autó. A gyorsulása kiemelkedő.

Elektromos hatótáv, akkumulátor és töltés
Hatótáv (EPA szabvány) 130 - 183 km
Hatótáv (NEDC szabvány) 190 - 312 km
Akkumulátor kapacitás 21.6 - 33.2 kWh
Normál (AC) töltő típusa Type2
Normál (AC) töltéserő 11 kW
Gyorstöltő (DC) típusa CCS
Gyorstöltés (DC) 50 kW
Teljesítmény és méretek
Gyorsulás (0-100 km/h) 7.3 mp
Végsebesség 150 km/h
Teljesítmény 170 LE
Meghajtás Hátsókerék
Önsúly 1195 kg
Hossz 3998 mm
Szélesség (tükör nélkül) 1475 mm
Szélesség (tükörrel) 2039 mm
Magasság 1775 mm
Csomagtartó 261 l
Szállítható személyek 4

Használt autók (57 db)
Az autók a hasznaltauto.hu oldalról vannak begyűjtve naponta egyszer. A sérült, akkumlátor hibás vagy akkumlátor nélküli autókat pedig nem jelenítjük meg, ha találsz ilyen akkor írj nekünk.

Az alábbi keresés eredményeit tartalmazza az alábbi lista: BMW i3
Kép Autó Évjárat Ár km

Videós tesztek
Neked is van villanyautód?
Segítsd a közösséget megismerni a te villanyautódat, azzal hogy írsz róla egy rövid beszámolót/véleményt.

Nekem már van villanyautóm!
Tulajdonosok véleménye
4.9 (4)
 • Villanyautó tulajdonos
  Peter Novak 60 Ah. - 34.000 km

  "Fullos, bőrös, radaros, kalmerás stb..."

  "Prémium minőség, egyszerű de nagyon precíz használhatóság, lágy de pontos futómű! Mindne a helyén van. "

  Kényelem
  "Bőr kagylókülés., pont a méretem."
  Teljesítmény
  "Bődületes erő van benne, jó néha megtaposni! 😎"
  Megbízhatóság
  "Eddig sosem hagyott az út szélén,"
  Szerviz
  "Csk a két évenkémnti kötelezó fékolajcsere volt..."
  Teljes értékelés

 • Villanyautó tulajdonos
  Schmidt Thomas BMW i3 60Ah - 24000 km

  "Pont egy éve van meg, most 5 éves, de újnak látszik"

  "Az 5éves i3-as (szappantartó) a legjobb ár/érték arányú autó, mert igen kevés sorozat gyártott autót építenek alumíniumvázzal és szénszálas karosszériával. 4főre pont megfelelő a tér, még csomagtartó is marad. Kitűnően gyorsul, de tud nagyon takarékos is lenni (nyáron 9,5-10,5kWh/100km). Akkuja temperált (hőcsöves hűtésű, fűtésű), ezért tartósnak ígérkezik. Az 5éves autóban az akkukapacitás 34e km-nél a gyári 18,8kWh helyett 17,5kWh. Így 34e km körül lassan igényli a gumicserét, ami kb. 200e /szett. Nem célszerű a Wallishoz vinni, mert a fékfolyadék és a pollenszűrő cseréért elkértek 86e Ft-ot. Legközelebb az érdi Bavarian Classics-nál próbálkozom. Gumiszőnyeget raktam bele, de a csúszkálása összekoszolja a világos szőnyeget. Tetőablak hasznos extra. Tilos megvenni ülésfűtés nélkül. Sajnos nem is rendelhető bele kormányfűtés és ülésszellőztetés (ez elég nagy hiányossága). Az enyém képes magától beparkolni, de ritkán élek vele, mert én jóval kisebb helyre be tudom tenni. A korábbi C-zeromnál halkabb, de nekem mára már elég zajosnak tűnik. 7,2-es invertere és CCS töltése is van. (mindkettő extra, sokba kerül...gyárilag csak a 3,6-os inverterrel szerelik) "

  Kényelem
  "Az első ülések lehetnének deréktájt formázottabbak is. A fejtámla nem állítható, kissé "előre nyomja" a fejet."
  Teljesítmény
  "7,2s alatt van százon. Nagyon dinamikus, de inkább Eco-pro módban használom, mert a teljesítmény helyett a távolság számít nekem."
  Megbízhatóság
  "Semmi problémám nem volt vele egy év alatt. (napi használatban)"
  Szerviz
  "Kétévente kell szervizelni, de a márkaszerviz pofátlanul sokat kér az alig valamiért."
  Teljes értékelés

 • Villanyautó tulajdonos
  Helén Kulics BMW i3 (2016-os, 100% elektromos) - 40000 km

  "Maximális imádat "

  "Imádjuk, szerelmesek lettünk belé nagyon rövid idő alatt. :) Több autónk is van, de ezt használjuk a legtöbbet és legszívesebben. Nulla zaj, minimális ökológiai lábnyom. Úgy éreztük, hogy mivel megtehetjük, szinte kötelességünk támogatni ezt az új irányt. Környezettisztelő emberekként maximálisan fontos a számunkra, hogy minét tisztábban, a lehető legkevesebb szennyezés mellett éljünk ezen a bolygón. A BMW kitűnő utat mutatott ebben (is). Kényelmes, innovatív, jó értelemben vicces, cukker ez az autó... és hihetetlen megbízható! Télen-nyáron és minden évszakban "nyúzzuk". Igen, "elektromos agyat" kíván (hol-mikor-hogyan-mennyit töltsek/mehetek/stb.), de ha egyszer rákkattant az ember, akkor már soha mást. :) "

  Kényelem
  "belső kialakítás, ülések, minden :)"
  Teljesítmény
  "nagyon jól gyorsul, megfelelő használat mellett sokat tud futni egy töltéssel"
  Megbízhatóság
  "SOHA nem hagyott még cserben, nincs is nagyon, ami elromoljon rajta :D"
  Szerviz
  "Nem voltunk még vele szervizben, most lesz aktuális a 2 évenkénti első... DE a szentendrei úti szalon munkatársait többször hívtuk az elmúlt 2 évben technikai infók miatt és mindig kedvesen, azonnal rendelkezésre álltak és mindenben segítettek, amiben csak tudtak. "
  Teljes értékelés

 • Anonim villanyautó tulajdonos
  Anonim tulajdonos 60Ah 22kWh - 30000 km

  "Majd meglátjuk újabb 4 év múlva. Addig is, nem pöfög."

  "Itt most egy hosszabb leírás kellene, hogy következzen arrol, hogy mennyire szerethető, és milyen olcsó a benzinkútnál, mert csak az ablakmosóért kell fizetni, stb. De ezt már mind leírták, vagy le fogják írni mások. 4 év használat után nehéz mélyelemzést készíteni egy atóról, amivel különben nem történik semmi. A lépten nyomon villanyharácsolást megszokja az ember. A furán nyíló hátsó ajtókat úgyszintén, sőt. Akinek pedig mindentjáró örökmozgótank kell, az találjon valami mást magának, mert ez sem az. De akkor mi ez? Minden más. Villannyal menő, bicikliváz anyagból épített csodadoboz, újrahasznosított müanyagokkal körberakva. Maga a tökéletlen jövő. Mint amikor a tükörbe nézel."

  Kényelem
  "Minden, amin nem egy deszka van keresztbe rakva a lőcsök közé, az számomra kényelmes. Bár nekem az ülésdeszka emléke sem rémlik kényelmetlennek."
  Teljesítmény
  "A 7.4 súly/LE arány ma már nem olyan nagy szám, és a 7 másodperc körüli 0-100 is szite akármelyik hétköznapi turbós kisatóból kijön. Csak hát ez meg villany."
  Megbízhatóság
  "Ami elromolhat, az el is romlik. Idővel mindenképpen. De inkább csak elkopik, és ki kell cserélni, mint pl. a gumikat néha."
  Szerviz
  "Régen minden jobb volt és volt bennük anyag. Mivel ebben az autóban már nincs anyag, és nem is régi, most mit mondjak. A porszívót sem kell rendszeresen a szerelőhöz hordani. Nagyjából hasonló rendszerességgel kell ehhez is hozzányúlni. Fékolajat meg mindenben cserélni illik. "
  Teljes értékelés
Állami támogatás új autó vásárlásra
Erre az autóra igénybe veheted a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) tisztán elektromos személygépkocsi vásárlási támogatást, maximum 1,5 millió forintot.

A pályázatot itt az e-mobil oldalán éred el, még több infót pedig az "Állami támogatás új elektromos autó vásárlásra" tudástár oldalunkon találsz.
EPA hatótáv logó Tudástár
Az autók elektromos hatótávja sok paramétertől függ, melyet egy számmal nehéz leírni.

Az oldal az amerikai EPA szabvány szerinti elektromos hatótávot használja, mely jól tükrözik a valós elektromos hatótávot, illetve az európai NEDC szabvány szerinti hatótávot is feltűntetjük az oldalon, mely jól hangzik, de csak ideális helyzetben (20 fok, városi tempó) fedi a valóságot.

További részletes leírást és magyarázatot a Tudástár EPA / NEDC / WLTP hatótáv cikkben találsz.
BMW BMW i3 Average rating: 4.9, based on 4 reviews from HUF5799000